torsdag 29. oktober 2009

My home - Part 2:

Mitt lesehjørne/My reading corner
Bildet kan klikkes større

Som dere vet, er jeg student, og jeg hadde minimalt av penger til rådighet da jeg skulle "fylle" opp leiligheten. Derfor har jeg trålet loft, kjeller, loppemarked og div, og med litt fiksing og miksing kan det meste gå ann. Gyngestol er malt, bordet er pusset ned,malt og fått ny knott og tavlen er laget av et gammelt bilde. Hvis det er noen som skal gjøre det samme, så anbefaler jeg å kjøpe sort, matt maling, fremfor tavlemaling. Det fungerer like bra, og til 1/4 av prisen.

Dette er mitt lille lesehjørne, og med leselampe fra Ikea og en kurv med deilig, myke tepper lett tilgjengelig, er det duket for de gode leseopplevelsene.

Have a sweet day!

17 kommentarer:

 1. Åhh så fine ting! Det går jo helt fint å få det fint som student, når man kan pusse opp gamle brukte møbler :-). Skulle ønske jeg kom på det for 15 år siden.

  Fungerer virkelig den malingen like bra som tavlemaling altså?

  SvarSlett
 2. Kjempenydelig!! Synes det er kjempeflott å bruke det du har og skape sitt eget ut av det!! Synes virkelig at du har fått det til!!

  SvarSlett
 3. Sååå fint! Nu fikk æ lyst å male gyngestolen min hvit. Huske du fargekoden på den lyseblå? Leite etter den rette lyseblå fargen ;)Sara

  SvarSlett
 4. for en herlig lese-krok! Digger konsollbordet!

  klem Beate

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så koselig du har det. Lekker farge på bordet!
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 6. Koselig og personlig har du innredet. Mye morsommere enn å gå i en butikk og kjøpe et ferdig interiør! Må følge med deg videre så jeg har lagt meg til som følger.

  SvarSlett
 7. Jeg bare elsker stilen din!! Den blåfargen er helt nydelig og jeg SKAL male noe i den tonen! Jeg hadde gått glipp av flere innlegg fordi jeg hadde glemt å legge deg til, men no more! Masse inspirasjon å få her! Ha en fin helg! Heidi

  SvarSlett
 8. nydelig polly. ser ut som det er hentet fra et interiørblad(:

  SvarSlett
 9. liker så godt stilen din, herlig polly!:)

  ønsker deg en finfin helg,
  klem

  SvarSlett
 10. vakkert vakkert.ser ikke at det er på budsjett for å si det sån

  SvarSlett
 11. Hei hei kjære deg. Kjempe flott er det. Ser ikke at det er på budsjett jeg eller. Du er strålende flink altså. Ønsker deg en go kveld. KLEM

  SvarSlett
 12. Ja, man trenger så absolutt ikke blakke seg hos Slettvoll for å bo seg inn. Loppiser, loft og finn.no har masse fint til en billig penge og du er jo et levende bevis på hvor fint man kan få det med brukt. I love it :)

  SvarSlett
 13. Jeg digger stilen din!! Du bare MÅÅÅ legge ut større bilder :)

  SvarSlett
 14. Så stilige bilder!! Fantastisk å se rene klare bilder uten for mye dill på! Hærlig :)
  Vis mer, vis mer!

  SvarSlett
 15. Tusen takk for ALLE HYGGELIGE hilsner kjære lesere! Det er utrolig koselig å få en slik tilbakemelding. Veldig koselig at dere liker hjemmet mitt. Det er svært enkelt og billig innredet, men man "tager hva man haver", er det ikke så?:O)Veldig koselig at dere liker det iallefall. Jeg har desverre bare mobilkamera, så bildekvaliteten er heller dårlig. Tror ikke store bilder ville sette særlig bra ut. Men jeg drømmer om kamera, og det står langt opp på ønskelista..,så vi får se,vi får se..;O) Enn så lenge får det bli mobilbilder her i gården! Ønsker dere en strålende uke!Hilsen Polly:O)

  SvarSlett
 16. BEAUTIFUL! The blue table is sweetness indeed. Does the drawer squeak when you pull it out? I ask because I have a table very like that, and my drawer squeeeeeeaks!!

  xox,
  Susan

  conessionsofasineater.blogspot.com

  SvarSlett