fredag 23. oktober 2009

Høstdetaljer/ Autumn details:

Når høsten kommer får jeg alltid behov for å trekke inn naturelementer eller jordfarger. Denne høsten er intet unntak. Etter en liten runde på symaskin, ble det puter ut av noen gamle stoffer.

Stearinlys er noe som tennes året rundt hos meg. Men i denne årstiden er nok lys-forbruket noe høyere enn vanlig. Jeg har i tillegg lagt røkelse i den hvite røkelsesbrenneren på bildet. Lukten er nydelig, og minner meg om min barndoms jul. Ikke fritt for at julestemmningen begynner å snike seg på. Men jeg skal gjøre motstand frem til 1 desember. Da skal det pyntes til jul, og det gleder jeg meg til. I mellomtiden får jeg nyte høst-sjarmen.
Ønsker dere en god helg!

14 kommentarer:

 1. Enig: pynte først 1. desember.... men er jo lov å planlegge alle rede no ;-)
  Her kriblar det av julelyst og årets KK Julen er på plass :-D

  Riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Jeg har planlagt julen i flere mnd nå. Pynten kommer ikke opp før 1. desember, men det er lov å planlegge. Puten med knappene har jeg selv en del av, men hvor har du kjøp det rutete stoffet?

  SvarSlett
 3. Masse planer her,leser juleblader o storkoser meg. Men MÅ vente med pynt til 1. adventshelgen..gløgg derimot, det begynner jeg med i november:-)
  klem

  SvarSlett
 4. pene puter.
  stemningsfulle bilder.

  SvarSlett
 5. nok en gang nydelige bilder (o:

  SvarSlett
 6. Ja, lite er så koselig som levende lys i mørke stuer. Jeg elsker det selv :)

  Håper du får en fin helg med dine, og nyt den :)

  SvarSlett
 7. Lovely colors and photos

  SvarSlett
 8. Utrolig stemningsfulle bilder du har lagt ut her, -selv om julestemningen nå lar vente på seg her i gården ;)

  Ha en god dag, kjære deg! Lenge siden sist... Hadde du vært klar for at jeg tok med meg din kjære søster og kom en tur en kveld, eller?

  SvarSlett
 9. Fantastisk mye flott inspirasjon å finne her hos deg! Kommer snart igjen! Hilsen fra Heidi

  SvarSlett
 10. Hei hei til dere. Lekre bilder du har lagt ut. Ja, jeg fikk skikkelig stemning av å se på dem. Gleder meg slikt til jul. Ønsker dere en go uke damer. STOR KLEM FRA MEG.

  SvarSlett
 11. masse skjønne bilder ja. og jeg er enig med kommmentaren på forrige innlegg. vil gjerne se flere bilder fra leiligheten. vet du ikke har kamera, men synes da bildene blir bra nok med mobilen jeg. ialefall når utgangspunktet ser ut til å være så bra.. hihi.. kommer gjerne en tur snart. hadde vært koselig å få til..

  SvarSlett
 12. TUSEN TAKK for alle hyggelige kommetarer!!!Det varmer. Ja, skal prøve å få lagt inn noen bilder av leiligheten etter hvert. Men det er liksom ikke så shinet her nå, pluss at bildene blir veldig dårlig med mobilkamera. Men skal prøve å få til noe.. :)Ønsker dere en god dag!

  SvarSlett
 13. så nydelig :) og så fine puter! du har bare sansen, thea. :)

  SvarSlett
 14. Så fine putene ble!! Tror det er helt likt stoff som på mine. Stemningsfulle bilder, Thea! You are good at what you're doing!

  SvarSlett