tirsdag 8. desember 2009

8 desember: Oh,christmas tree

Kalenderen viser 8 desember,
og det er 16 dager til jul.
Det blir juletre i Heia i år, selvom julen feires hjemme hos "hu mor".Jeg har store ambisjoner om å ta med meg en søt, liten gran fra min fars skog. Ingen ting er som duften av et grantre. Men ordner det seg ikke med grantre, så er det alltids mange alternative løsninger. Noen av dem ser dere på bildene ovenfor.
.
(Photos: Taverne-Agency. Bildet helt til høyre, og helt til venstre er stylet/arrangert av Sweet Paul. Bloggen hans finner du under inspirerede blogger)
.
Ønsker dere en herlig dag, med en av mine favoritt-julesanger:

6 kommentarer:

 1. Ja fine varianter dette her:)
  Ha en kos kveld
  klemmer

  SvarSlett
 2. Nice!
  Jeg liker spesielt det hvite sweetpaul-treet til høyre :)
  Syng pent i dag da..

  SvarSlett
 3. Å de var kule. Jeg bor i hybel så jeg tenkte ikke jeg skulle ha noe tre i år. men det til høyre var så kult, så sånn vil jeg lage. Noen som har peiling på hva det er laget av?????eller forslag til hva jeg kan lage det av

  flott med bloggkalender<3

  SvarSlett
 4. Takk for hilsner.. :O)
  Og anonym:det er faktisk laget av muffinsformer.. Tro det eller ei. Sikkert festet på veggen med dolleltsidig teip eller noe. Mannen bak er SweetPaul, og linken til bloggen hans ligger på høyre side her.

  SvarSlett
 5. Sjå her ja :-) Så fin jul det har blitt på S&S. Likte det nye designet veldig godt! Du er råflink asså! Takk for i går, ja, utrolig koselig at vi fikk det til (endelig)!! :-)

  SvarSlett
 6. I love your banner. and your blogg.what a great idea with the trees. Greetings from finland.

  SvarSlett