mandag 31. august 2009

Mandagsinspirasjon og utfordring:

Disse bildene er hentet fra InsideHomePage, og flere bilder fra dette vakre sommerhuset i Cape Town kan du se her. Jeg falt særlig for det nydelige soverommet. Den vakre sengen er laget av resirkulert tre, og står i skjønn kontrast til lysekronen i taket.
------
Sweet&Shabby har fått en award av Jordbærpiken. Tusen takk!! :)

Med awarden fulgte det en utfordring.

Vi er, som dere vet, to om denne bloggen, men det ble meg,Polly,som svarer på utfordringen denne gang. Utfordringen er å skrive ti ting om meg selv. Ikke helt lett å komme på hva som kan skrives, men jeg skal da prøve.
___________________________
1. Jeg elsker bøker, og var en skikkelig lesehest da jeg var liten. Har fortsatt litt problemer med å gå forbi en bokhandel uten å gå inn.. ;)
2. Jeg er allergisk for gluten, rug og gjær. Men som de fleste andre allergikere, hender det at jeg "sprekker"... (selvom jeg har blitt mye flinkere i de siste årene..)
3. Jeg elsker høsten. Det er min favoritt-årstid nr.1, tett etterfulgt av våren.
4. Min favoritt-lukt er lukten av bål/peis. (En lukt jeg nyter i denne stund. Jammen var det kaldt i dag, til å være i august)
5. Jeg er for tiden student, og går mitt tredje år ved UIO. Har store planer om å ta en master, men tiden får vise hva som skjer.
6. Jeg ELSKER fisk. Både å spise den, og å fiske den...
7. Jeg er en barnlig sjel, og og elsker fortsatt bøkene jeg leste da jeg var liten, som Lille Lord Fantelroy, Pollyanna og Anne fra Bjørkeli.
8. Jeg bor ganske midt i en by, og studerer midt i hovedstaden, men drømmer om det gode liv på landet.
9. Jeg elsker vann/sjøen. Ingen ting er mer avslappende enn å sitte å se ut over sjøen. Drømmen er et nydelig hvitt hus med store vinduer ut mot sjøen, og gjerne en egen strandlinje.
10. Jeg startet å interessere meg for interiør i en alder av 13/14 år. Jeg hadde først en veldig nostalgisk og gammeldags stil. Hadde deretter en periode hvor jeg likte en veldig moderne og funksjonell design, med Arne Jacobsen møbler, Hans J W osv. Nå har jeg havnet midt i mellom. Jeg elsker gamle møbler med sjel, men liker å blande det med en litt enklere og røffere design. Med andre ord; Jeg vil både ha Arne Jacobsen "egget" i brunt skinn, bestemorsruter, pleksiglass-stoler og gyngestol...
___________________________

Så, det var litt om meg. Jeg har valgt å ikke sende utfordringen videre, da jeg så at det var veldig mange av de bloggene jeg hadde tenkt å utfordre, som allerede hadde fått awarden. Men jeg vil allikevel trekke frem 3 blogger som virkelig inspirerer meg. Anbefaler dere å ta en tur på disse:
Det er selvfølgelig mange flere blogger som inspirer meg, men det ble disse tre i første omgang. To av mine venniner har også noen vakre interiørblogger. Anbefaler dere å ta en titt på de også:

Ønsker dere en fin,fin mandag!!

12 kommentarer:

 1. Koselig å få vite litt mer om deg. da føler man liksom at man kjenner deg bedre. for noen nydelig bilder du har funnet. dere har så mange vakre bilder på bloggen deres. blir helt "lost" når jeg er her. ha en fin dag (;

  SvarSlett
 2. Kjempe fin blogg du har. Har ikke "oppdaget" deg før nå, men kommer helt klart til å følge med fremover!
  Charlotte:)

  SvarSlett
 3. Ja dette var inspirerende! Utrolig nydelige bilder, og takk for bloggtipsene. Alltid gøy å finne nye fine blogger:)

  SvarSlett
 4. Så gøy å "bli bedre kjent" med deg, jeg kjenner meg veldig igjen i det med å bo i byen å drømme om et liv på landet... sukk...

  SvarSlett
 5. Nydelig bilder....

  SvarSlett
 6. Og nr. 11 : Du er utrolig vakker! :)

  Ellers kunne jeg godt tenkt meg et sommerhus som det, ja :)

  SvarSlett
 7. Å, så koselig gjort av deg å linke til meg ;)
  Nydelige inspirasjonsbilder. JA TAKK til alle tre!!

  SvarSlett
 8. Ps: Enig med hu over her: du er vakker!!!

  SvarSlett
 9. Da ble jeg litt bedre kjent med deg, hyggelig å treffe nye bloggere. Kjenner meg igjen i noe av det du skriver, skal hilse og si det er flere som drømmer om hytte ved sjøen og hvit skal den være....

  SvarSlett
 10. Å tusen takk Polly, for at du tenkte på akkurat meg!! :) Kjempekoselig, og vet du hva, jeg hadde jo ikke vært innom deg. Moro og finne andre som Inspirerer. Helt nydelige bilder som også jeg faller for, og spesiellt soverommet med senga, ojoj...

  God natt!

  Klem Aina

  SvarSlett
 11. Så gøy å lese mer om deg!! Elsker bøker je og,har lest mange gode i sommer. Ha en fiiiin onsdag og nyt høsten!!
  Klem

  SvarSlett
 12. Tusen tusen takk for hilsner alle sammen!! Alltid like koselig. Ønsker dere en strålende dag! :O) Hilsen Polly

  SvarSlett