fredag 31. juli 2009

Detaljer fra soverommet:

Soverommet begynner å bli ferdig.
Jeg skulle gjerne byttet ut både det ene og det andre, men med en studentlommebok lar det seg ikke gjøre. Så,- "man tager hva man haver", som man sier så fint.

(Klikk på bildet for større)
Jeg lengter etter å bytte ut sengen med en antikk smijernsseng(noe ala bildet fra BeachHouse-innlegget tidligere), og skulle gjerne byttet ut den billige og sjel-løse IKEA-lampen med lampen på samme bilde.
(Da aller helst i blå...)
En gammel stige brukes som "kles-henger", og når jeg får lønning skal jeg bytte ut den gule blusen med en deilig, hvit, lin-morgenkåpe fra H&M.
Og den skal ikke bare henge til pynt,skal jeg si deg!
Jeg har så lett for å ty til hvitt. Hvitt, hvitt, hvitt og atter hvitt, med noen lyseblå møbler og detaljer innimellom. Noen observante lesere har kanskje sett at det har gjemt seg et lite sort nattbord på bildet? For det har det nemmelig. Jeg tenkte jeg skulle gå imot min "angst" for mørke farger, og male nattbordet i en kontrast-farge. Jeg endte opp med å male nattbordet/krakken i tavlemaling. Så den fungerer som nettop det; - en tavle.
Teksten forandres etter humøret, og i skrivende stund er teksten;
"You may tuck me in, and sing me a lullaby.."

Så får vi se hvor lang tid det tar før fobien min mot sort tar overhånd, og denne ender opp med å bli hvit, eller lyseblå, som det meste annet i leiligheten.

Ønsker dere en god dag videre!

Hilsen:

4 kommentarer:

 1. Og nå oppdaget jeg at dere har blogg…
  Så spennende å se bilder fra leiligheten din! Du har gjort en utrolig jobb. Gleder meg veldig til å se "før og etter" i fleng :) :)

  SvarSlett
 2. Dette blir jo vakkert :) Du har så sansen, og jeg gremmes når jeg tenker på mitt eget soverom...

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig hilsen!! Synes soverommet ditt ser superfint ut jeg, den stigen er så kjempefin!! Ha en fin uke,hilsen fra Anette:-)

  SvarSlett
 4. Tusen TAKK for hyggelige kommentarer!! Det varmer! :O)

  SvarSlett