torsdag 29. oktober 2009

My home - Part 2:

Mitt lesehjørne/My reading corner
Bildet kan klikkes større

Som dere vet, er jeg student, og jeg hadde minimalt av penger til rådighet da jeg skulle "fylle" opp leiligheten. Derfor har jeg trålet loft, kjeller, loppemarked og div, og med litt fiksing og miksing kan det meste gå ann. Gyngestol er malt, bordet er pusset ned,malt og fått ny knott og tavlen er laget av et gammelt bilde. Hvis det er noen som skal gjøre det samme, så anbefaler jeg å kjøpe sort, matt maling, fremfor tavlemaling. Det fungerer like bra, og til 1/4 av prisen.

Dette er mitt lille lesehjørne, og med leselampe fra Ikea og en kurv med deilig, myke tepper lett tilgjengelig, er det duket for de gode leseopplevelsene.

Have a sweet day!

onsdag 28. oktober 2009

My home - Part 1:

Etter forespørsel kommer en liten serie med bilder fra min lille leilighet. Stikkordene i leiligheten er
gjenbruk
gjenbruk
og atter
gjenbruk
og bladkassen min er et eksempel på det:
Ønsker dere en god dag!

mandag 26. oktober 2009

Todays inspiration:



Dagens inspirasjon er hentet fra Helene Hennies kolleksjon for Slettevoll. Jeg elsker effekten av å sette bildene på brystnings-listen, fremfor å henge de på veggen. Og når spisestuen har så komfortable sitteplasser som her, tilsier alt at gjestene blir sittende lenge.....
-
Ønsker dere en god uke, kjære lesere!
Tusen takk til alle dere som har lagt igjen kommetarer her.

fredag 23. oktober 2009

Høstdetaljer/ Autumn details:

Når høsten kommer får jeg alltid behov for å trekke inn naturelementer eller jordfarger. Denne høsten er intet unntak. Etter en liten runde på symaskin, ble det puter ut av noen gamle stoffer.

Stearinlys er noe som tennes året rundt hos meg. Men i denne årstiden er nok lys-forbruket noe høyere enn vanlig. Jeg har i tillegg lagt røkelse i den hvite røkelsesbrenneren på bildet. Lukten er nydelig, og minner meg om min barndoms jul. Ikke fritt for at julestemmningen begynner å snike seg på. Men jeg skal gjøre motstand frem til 1 desember. Da skal det pyntes til jul, og det gleder jeg meg til. I mellomtiden får jeg nyte høst-sjarmen.
Ønsker dere en god helg!

onsdag 21. oktober 2009

Im back..

Rustikt og vakkert

Nå er det nesten to uker siden forrige innlegg her,og jeg fant ut at det var på tide med en oppdatering. Det skjer svært lite på interiørbiten hjemme hos meg akkurat nå, så dagens bilder er hentet fra living etc.

Takk for ALLE hyggelige kommetarer som har tikket inn her. Jeg har ikke rukket å svare noen av dere, men dere skal vite at det varmer!! Så tusen takk!!

Jeg kommer til å legge ut div ting til salgs fremover. De vil bli lagt ut i høyre kolonne. Prisene er eksklusiv porto. Ønsker du å kjøpe legger du igjen kommentar på det nyeste innlegget.

Ønsker dere en strålende dag kjære lesere!

onsdag 7. oktober 2009

Wednesday inspiration and award:

Jeg har tydeligvis fått dillakjøkken i det siste.
(noe bloggen bærer tydelig preg av)
Disse kjøkkenbildene er hentet fra Country Living.
De ser ut som de liksågodt kunne vært hentet ut fra et dukkehus.
Sweet
colorful
and
charming
Jeg må vel si at det siste bildet er mest meg.
Duse farger
og
harmoni
Men, med noen friske farger og innslag innimellom.
Bruken av forskjellige stoler, og ubehandlet bord gjør intrykket mykere og mer avslappet.
-
Sweet & shabby har også vært så heldig å få en award av vår gode venn, Tone.
Tusen takk!!
Tone har den vakre bloggen;
*Love*Eat*Pray!
Anbefaler dere å ta en titt!
Awarden sendes videre til Skogland, som vant konkurransen om Norges vakreste hjem.

En god onsdag ønskes dere alle!

fredag 2. oktober 2009

Oktober og premie:

Hva gjør det vel om man er sliten og trøtt, og gradestokken nærmer seg null, når man kommer hjem og finner dette i postkassen:
Tusen takk for premien Vibeke. Den var nydelig, og helt min stil. Har du ikke vært på bloggen til Vibeke, så ta en titt på Duften av erteblomster. Den er verd et besøk.

Ellers, så blir kveldene bare kaldere og kaldere, noe som egentlig ikke er meg imot. Som dere ser av bildet ovenfor er jeg beredt for kulden, og helt klar for kvelder med fyr i vedovnen. :)

Ønsker dere en strålende helg, og nyt høstværet!